Les cadeau doen

Wilt u een heel inspirerend (verjaardags-) cadeau voor uw zoon of dochter, kleinkind of buurkind geven? Of wilt u met uw bedrijf graag een inspirerende (kerst)gift geven waar u kinderen in Rivierenland iets laat leren en blij mee maakt? Geef dan een les op één van de aangesloten bedrijven bij Stichting Boerderij-educatie Rivierenland cadeau!

Speciaal voor betrokken mensen en bedrijven die aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen en het belangrijk vinden dat kinderen weten waar hun voedsel vandaan komt hebben we een speciale cadeau mogelijkheid.

Hoe werkt het?
U kiest welke klas op uw kosten gratis een les op een land- of tuinbouwbedrijf aangesloten bij Stichting Boerderij-educatie Rivierenland mag volgen. U mag zelf ook aanwezig zijn bij deze les met maximaal 2 personen.

Mocht u zelf geen schoolklas kennen maar bent u wel geïnteresseerd om een schoolklas de gelegenheid te bieden om een les op een land- & tuinbouwbedrijf te volgen, dan kunt ook rechtstreeks de kosten voor een les aan Stichting Boerderij-educatie Rivierenland overmaken. Wij zoeken dan een schoolklas die de mogelijkheid krijgt om op uw kosten een les bij een land- of tuinbouwbedrijf aangesloten bij Stichting Boerderij-educatie Rivierenland te volgen. Uiteraard verneemt u welke schoolklas van welke school dat wordt. Natuurlijk bent u zelf op desbetreffende datum ook met maximaal 2 personen welkom voor een bezoek op de leerboerderij. Ook voor u een inspirerende en leerzame belevenis, zo is onze ervaring!

Hoe geeft u een les cadeau?
Neem contact op met ons via ons via de contactgegevens op deze website en geef aan dat u een cadeau wilt geven en indien bekend aan welke schoolklas en welk land- of tuinbouwbedrijf.

Wij zorgen voor een feestelijke cadeaucheque op één A4 die u kunt overhandigen aan de schoolklas, uw kind en/of kleinkind, buurkind etc.. Deze feestelijke cadeaucheque is bijvoorbeeld ook leuk te gebruiken voor een PR-moment voor uw bedrijf!

Op deze cadeaucheque staat een unieke code waarmee de schoolklas de les kan inplannen en boeken bij het gekozen land- of tuinbouwbedrijf via onze website.

Kosten
De bijdrage voor een 2-uurs les is 125 euro (btw vrij).
de bijdrage voor een 4-uurs les is 225 euro (btw vrij).

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.