Melkveebedrijf Hakkert

Naast het Gelders Landschap De Regulieren, vlakbij Geldermalsen en Culemborg en niet ver van de snelweg A2 afslag Beesd ligt het bedrijf waar wij, Gerard en Janine Hakkert en onze kinderen wonen.

Op ons familiebedrijf houden wij ongeveer 100 melkkoeien. Ons bedrijf hebben we in 2013 vernieuwd met een prachtige nieuwe stal met skybox en allerlei nieuwe voorzieningen om het koeienleven nog aangenamer te maken. Dat laten we je graag zien. Op ons melkveebedrijf leer je over hoe een kalf een koe wordt, wat en hoeveel koeien eten, hoe ze gemolken worden, hoe de melk naar de fabriek gaat en wat je zoal van melk kunt maken. Uiteraard kun je ook melkproducten proeven. Jaar rond worden bij ons kalfjes geboren die je kunt aaien en we vinden het leuk als je ons helpt met de stal aanvegen, koeien voeren etc..

Op ons een van bedrijf worden in maart lammetjes geboren van zo’n 35 schapen.
Hier mag je vrij tussen lopen en misschien wel een lammetje de fles geven.

Hobbymatig hebben we een weitje met geiten, kippen, konijnen en kalkoenen. Ook is onze groentetuin interessant en leerzaam voor kinderen. Even uitrazen en relaxen, kan bij ons in de speelweide.

Wij zijn jonge enthousiaste ondernemers die het belangrijk vinden om de kinderen te leren waar de melk vandaan komt en dat het dierwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat.

Bekijk ook onze website en Facebookpagina om ons te volgen!